Kara para akladığı iddia edilen Dilan Polat bir anda ortadan kayboldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kara para akladığı iddia edilen Dilan Polat bir anda ortadan kayboldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Lüks yaşantısı ve harcamalarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın kara para akladıkları yönündeki iddialar gündem olmuştu. Son günlerde rahatsızlıkları olduğunu belirten Polat, bir anda ortadan kayboldu.

Güzellik merkezleri sahibi ve iş insanı Dilan Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla lüks yaşantısını gözler önüne seren bir isim. Abartılı hayatıyla sık sık gündem olan Polat, son günlerde eşi Engin Polat ile birlikte kara para akladığı iddialarıyla gündeme geldi.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda günlük aşırı harcamalarından bahseden Dilan Polat, içtiği altın tozlu kahveyle de dikkat çekmişti. Polat, merak konusu olan parasının kaynağını açıklasa da bazı kişileri tatmin edemedi ve sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu, hatta ‘geliri incelensin’ şeklinde tepkiler de geldi.

Ünlü fenomen ardından gözyaşları içinde kamera karşısına geçerek “Fakire, fukaraya destek olalım diye vakıf kurduk, bir sürü yakıştırma yaptınız. Biz işimiz başındayız, bir sürü şirket sahibiyiz. Engin çok kızıyor böyle konuşunca kime neyi açıklıyorum ki. Dayanamıyorum, öleyim mi? Sabahlara kadar çalıştık ya” açıklamasını yaptı.

Kara para akladığı iddia edilen Dilan Polat bir anda ortadan kayboldu

INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

Eşi Engin Polat'la birlikte kara para akladıkları da iddia edilen ve kendisine yapılan eleştiriler sonrası bazı rahatsızlıklarının tekrar ettiğini belirten Dilan Polat, Instagram hesaplarını kapattı. Elinden telefon düşmeyen ve her gün birçok gönderi ve hikaye paylaşan Polat’ın hesaplarını kapatarak ortadan kaybolması dikkat çekti.  

Kara para akladığı iddia edilen Dilan Polat bir anda ortadan kayboldu

Hastaneden fotoğraf paylaşan Engin Polat ise eşiyle ilgili “Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerekecek ama iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun” paylaşımı yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ciko29 Ekim 2023 19:55

Yazligina gitmiş oradan meydan okuyor yeni video yuklemis

Sonraki Haber Yükleniyor...