Altın tozuyla kahve içen Dilan Polat nedenini açıkladı, sözleriyle herkesi şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, katıldığı programda hem açıklamaları hem de yaptıklarıyla gündem oldu. Son dönemde çıkardığı 'Enercii' şarkısıyla müzik dünyasına da adım atan Polat, programda içtiği altın tozlu kahve ile şaşkınlığa neden oldu.

Lüks yaşamı ve Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dilan Polat, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Programa dikkat çeken açıklamalarıyla damga vuran Polat, içtiği altın tozuna bulanmış kahveyle hem sunucular Müge ile Gülşen’i hem de ekran başındakileri şaşırttı. 

Programa çıktığı kıyafetine 350 bin lira ödediğini belirten ünlü fenomen, günlük ne kadar harcadığı sorusuna ise “Belli olmuyor, bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum” şeklinde cevap verdi. Yardıma muhtaç kişilere desteğini esirgemediğini belirten Polat, “Her ay 1 milyon TL’lik yardım dağıtıyorum” açıklamasında bulundu.

Altın tozuyla kahve içen Dilan Polat nedenini açıkladı, sözleriyle herkesi şaşırttı

“GICIK OLDUĞUM İNSANLAR İÇİN İÇİYORUM”

Dilan Polat’ın canlı yayında ‘altın tozlu kahve’ içtiği anlar da sosyal medyada çok konuşuldu. Bu kahvenin bir faydası bulunmadığını ama bazı kişileri gıcık etmek için içtiğini söyleyen Polat, sözleriyle herkesi şaşırttı:

“Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Nusret’e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım. Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bit tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...