Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de gerçekleştirilen 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi. Gerçekleştirilen kısa görüşmenin ardından Erdoğan, "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz." dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyaset arenası Erdoğan-Özel görüşmesine kilitlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Özgür Özel'den görüşme talebi geldi. En kısa zamanda bir araya gelişi gerçekleştiririz." demişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün randevu talep edeceklerini belirterek, "Anayasa ile ilgili birtakım talepler ileteceğini" söyledi. Erdoğan, TBMM'de gerçekleştirilen 23 Nisan resepsiyonunda CHP lideri Özel ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

TBMM'DE 23 NİSAN RESEPSİYONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi - 1. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada CHP Genel Başkanı Özel, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi - 2. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Özgür Özel burada 10 dakikalık kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi - 3. Resim

Erdoğan, görüşmenin ardından TBMM'den ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP lideri Özgür Özel'den görüşme talebi geldiğini belirterek, "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi - 4. Resim

ÇAYIMIZI İÇTİK BAYRAMLAŞTIK

CHP lideri Özgür Özel de görüşmenin ardından gazetecilerin sorusunu cevapladı:

"Hasan Bey'le bizim Özel Kalem görüşecekler, gelecek hafta içinde uygun bir tarih belirlenecek. Salı günü zaten Meclis Başkanımızla sözleşmiştik, görüşecektik. Sayın Cumhurbaşkanıyla da iki özel kalemin varacağı bir mutabakata göre görüşeceğiz. Bugün bayramlaşmak üzere kendisi 'İçeride bir çay içelim' dedi. Çayımızı içtik, bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi - 5. Resim

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet24 Nisan 2024 10:04

valla güzel haber bu, liderler arası görüşme olması birliği beraberliği pekiştirir bu ülkede. herkesin birbirini anlaması lazım, tartışmayla değil konuşmayla çözüm bulunur işte.

Sonraki Haber Yükleniyor...