Ekrem İmamoğlu'ndan 'Karadeniz' vurgulu seçim şarkısı: Ula tam yol ileri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Karadeniz' vurgulu seçim şarkısı: Ula tam yol ileri

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP'nin üst üste ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı gösterdiği ilk olan isim Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısı belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olan ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısı belli oldu.

Sanatçı İlhan Eş, sosyal medya hesabından Karadeniz ezgilerinin yer aldığı ve kendisinin yazıp bestelediği şarkıyı paylaştı. Aynı zamanda şarkıyı da seslendiren Eş, paylaşımına 'Ulaa tam yol ileri' sözünü ekledi.

İBB Haber Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda "Ekrem İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısını İhsan Eş seslendirdi" notu düşüldü.

TRABZON GÖNDERMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Şarkıda İmamoğlu'nun memleketi olan Trabzon'a göndermelerde bulunulduğu dikkat çekti. Öte yandan Eş, 2019 yılında da Ekrem İmamoğlu'nun seçim şarkısını yapan isim olmuştu.

İmamoğlu'nun yeni şarkısı sosyal medyada gündem oldu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...