CANLI ANLATIM

Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor" Fenerbahçe'ye flaş gönderme

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, iç transferle ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılılar A Takım futbolcularının bazılarıyla sözleşme yenileyeceğini açıkladı.

Canlı Anlatım Özeti
  • ⚽MUSLERA'NIN DUYGUSAL ANLARI
  • ⚽FENERBAHÇE'YE GÖNDERME
  • 🖊️SÖZLEŞME İMZALANDI
  • 🔥O İSİMLER BELLİ OLDU

19.04.2024 17:12

⚽MUSLERA'NIN DUYGUSAL ANLARI

👉Galatasaray'la sözleşmesini uzatan Fernando Muslera törende duygusal anlar yaşadı. Uruguaylı kaleci şu ifadeleri kullandı:

🗣️"13 yıl bir ömür bu kulüpte geçirdim. Başkanıma ve Erden Bey'e teşekkür etmek istyorum. Mutluluk dolu yıllar geçirdim burada. Hocama, Florya personeline ve Erden Bey'e durmadan bizimle birlikte mücadele ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Ben 16 tane şampiyonluk gördüm ama Galatasaray en büyük olduğu için her zaman bunun için mücadele etmelidir. Oyuncu olarak şimdi buradayım. İleride de bu takımın bir parçası olarak kalmaya devam edeceğim. Sonsuza kadar."


19.04.2024 16:52

⚽FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

👉Galatasaray'a transfer olduğu dönemde adı Fenerbahçe'yle de anılan ancak kendisi için istenen bedele Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Sen o kadar eder misin Abdulkerim?" dediği iddia edilen Bardakcı için, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek göndermede bulundu.

🗣️"Abdülkerim ilk transfer olduğu dönemde hatırlıyor musun, birilerinin burun kıvırdığı aslan kardeşim. Biz senden hiç şüphe etmedik, sen de performansınla birçok kişiyi pişman ettin. Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ediyorsun."

Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor" - 1. Resim


19.04.2024 16:43

🖊️SÖZLEŞME İMZALANDI

Galatasaray; Muslera, Abdülkerim Bardakcı, Torreria, Barış Alper ve Kaan Ayhan ile yeni sözleşme imzaladı.
Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor" - 1. Resim

🔥O İSİMLER BELLİ OLDU

Galatasaray'ın sözleşme yenileceği isimler; Muslera, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı

Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor" - 1. Resim


19.04.2024 15:30

⚽RESMEN AÇIKLADI

Galatasaray resmi hesaplarından yaptığı açıklamada A Takım futbolcularının bazılarıyla sözleşme yenileyeceğini ve bir imza töreni düzenleneceğini duyurdu. Sarı-kırmızılılar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor" - 1. Resim

"Futbol A Takımı oyuncularımızla bugün saat 16.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta sözleşme yenileme kapsamında imza töreni gerçekleştirilecektir. 

 
 
Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...