Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! Alman devi Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor: Rekor bonservis bedeli ödenecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’ın yeni yıldızı Semih Kılıçsoy, şimdiden Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. Gösterdiği başarılı performansla Süper Lig’de adeta şov yapan 18 yaşındaki yıldız bu sefer Almanların radarına girdi. Genç yetenek avcısı Dortmund, Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor. Astronomik bonservis bedeli ödenecek.

Son dönemin çıkış yakalayan isimlerinden olan Semih Kılıçsoy, attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Fernando Santos ile çıkış yakalayan 18 yaşındaki genç yetenek sık sık transfer iddialarıyla anılırken gelen son dakika bilgisi Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı. Hasan Arat turnayı gözünden vurdu. Alman devi Dortmund, Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor.

HASAN ARAT TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU 

Alman dev bir süredir 18’lik golcüyü takip ediyordu. İstanbulspor maçı sonrasında scoutlar “Avrupa’nın yen Shevchenko’su İstanbul’da. Doğuştan golcü. Çok güçlü ve zevk” yorumu yaptı. Yapılan yorumlar sonrası Alman devi harekete geçti. 

Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! Alman devi Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor: Rekor bonservis bedeli ödenecek - 1. Resim

ALMAN DEVİ İSTANBUL’A GELİYOR!

Dortmund scout şefi Laurent Busser’ı Semih Kılıçsoy için İstanbul’a gönderiyor. Birçok yıldızı kulübüne kazandıran deneyimli isim, Pazar günü Galatasaray-Beşiktaş maçını bizzat statta izleyecek. 

REKOR BONSERVİS BEDELİ ÖDENECEK 

Beşiktaş'ın Semih için belirlediği bonservis bedelinin ise 50 milyon Euro olduğu ancak bu rakamın bile Avrupalı kulüpler tarafından makul bulunacağı iddia edildi.

Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! Alman devi Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor: Rekor bonservis bedeli ödenecek - 2. Resim

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...