Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında çarpıcı yorum: "Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş sadece Galatasaray..."

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında çarpıcı yorum: "Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş sadece Galatasaray..."

Spor Haberleri

Galatasaray'ın 4-1 kazandığı Pendikspor karşılaşması sonrası maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılar hakkında flaş bir yorumda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in o sözleri.

Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçtan sonra karşılaşma hakkında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen çok fazla aranın, sarı-kırmızılıların konsantrasyonunu bozduğunu söyledi. Mauro Icardi'nin golüne kadar takımın uyukladığını belirten Dilmen, Okan Buruk'un oyuncuyu oyundan alarak hata yaptığını söyledi. 

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında çarpıcı yorum:

Tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın libero gibi oynadığını, sarı-kırmızılıların sezon sonunda Victor Nelsson'u asla bırakmayacağını söyleyen Dilmen çarpıcı bir ifade de kullandı. İşte Dilmen'in o sözleri:

"Türkiye'de sadece Galatasaray 12 kişiyle oynuyor. İnanılmaz bir taraftar desteği var. Ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş'ta bu itici desteği göremiyoruz."

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...