Ve sonunda son sözü söyledi! Arda Güler transferi kendi ağzıyla açıkladı! Real Madrid'in son kararını duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

Sezon başında Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in adı son dönemde sık sık transfer haberlerinde geçiyordu. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Güler'den konuya dair en net açıklama geldi. İşte haberin detayları.

Real Madrid kariyerine sakatlıkla başlayan Arda Güler, formayı ilk olarak Ocak 2024'te giymişti. Takımda süre bulamamaktan şikayetçi olan Güler'in geçtiğimiz günlerde de bu yüzden Carlo Ancelotti'ye isyan ettiği iddia edilmişti.

Yaz transfer döneminde kiralık olarak gönderilmesine sıcak bakıldığı iddia edilen Arda Güler'in yoluna nerede, nasıl devam edeceği merak edilirken flaş bir açıklama geldi. 

Ve sonunda son sözü söyledi! Arda Güler transferi kendi ağzıyla açıkladı! Real Madrid'in son kararını duyurdu - 1. Resim

AÇIKLAMA İLK AĞIZDAN 

İspanyol basınında yer alan habere göre; Arda Güler sessizliğini bozarak, transfer konusundaki ilk açıklamayı yaptı. Milli oyuncu "Benimle sözleşme imzaladıkları zaman bunu düşündüm ve en iyisinin Madrid'de kalmak olduğuna karar verdim. Şimdi de aynı şeyi düşünüyorum, gelecek yıl burada kalmak istiyorum." diyerek gelecek sezon da Real Madrid'de kalmak istediğini belirtti. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...