Çankırı'da feci kaza! Araba uçuruma yuvarlandı, 4 kişi hayatını kaybetti
Çankırı'da mantar toplamak için köye giden aile dönüş yolunda kaza yaptı. Uçuruma yuvarlanan araçtaki 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Recep Yazıcı (77) idaresindeki otomobil, Sarıkaya köy yolundan Bayramören ilçe merkezi istikametine seyir halindeyken Bey Mahallesi mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.
Bingöl'de feci kaza! Bariyerlere çarpan otomobil mezarları oldu
Otomobil, yamaçtaki ağaçlara çarparak durabildi. İhbar üzerine bölgeye Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), jandarma, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
4 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Güçlükle ulaştıkları araçta inceleme yapan ekipler, sürücü Yazıcı ile otomobilde bulunan Ayşe Öztürk (56), Fatma Duman (74) ve Kibar Yılmaz'ın (74) olay yerinde hayatını kaybettiklerini belirledi. Kazada yaralanan H.E. (58) ise ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazelerinin bölgeden alınması için ekiplerin çalışmaları sürüyor.
MANTAR TOPLAMAYA GİTMİŞLER
Öte yandan araçtakilerin köye mantar toplamaya gittiği, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.
