Beşiktaş'tan Mario Gomez'e darbe!

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Mario Gomez'e darbe!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta geleceği belirsizliğini koruyan Mario Gomez'e, siyah beyazlı yönetimin daha önceden kararlaştırdıkları 1.5 milyon euro'luk imaj hakları bedelinin, ödenmeyeceği açıklandı.

Siyah-beyazlıların Alman forveti Mario Gomez, 21 Nisan'da Beşiktaş ile sözleşmesini yenilemeyerek başına iş aldı... Beşiktaş'ta devam etmek isteyen Alman oyuncu o dönemde "bin euro'luk satın alma hakkı" olan takımını zor durumda bıraktı.

Fiorentina; M.City, M.United, dahil pek çok takımın Gomez'i istediğini iddia etmesine rağmen henüz bir teklif alamayan Alman yıldız için Fiorentina da Beşiktaş'ın teklif yapmasını dört gözle bekliyor. Fakat kozlar eline geçen ve "cazibe merkezi" haline gelen siyah-beyazlılar; hem Gomez'i hem de Fiorentina'yı, "Dünya yıldızları bizde oynamak istiyor" diye bekletmeye başladı.

KARTAL İMAJ HAKLARINI ÖDEMEKTEN VAZGEÇTİ
Daha önce Gomez'e yılda 3.5 milyon euro artı 3 yılda ödenmek üzere 1.5 milyon euro da imaj hakları ödemeyi düşünen siyah-beyazlılar bu fikrinden vazgeçti. Beşiktaş artık imaj hakkı ödemek istemiyor. Bunu da Gomez'in menajeri Ulli Ferber'e, "Bin euro'luk hakkı kaybettiğimiz için bunun bir karşılığı olmalı. Bunu bizim kadar Gomez de ödemeli" mesajı gönderildi. Yönetim Gomez'in kalmasını istiyor ama ilk dönemdeki gibi üzerine titremiyor..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...