Gül proje 10 milyarlık ev satacak

Düzenleyen:
Gül proje 10 milyarlık ev satacak

Ekonomi Haberleri

Gül Şirketler Grubu, devam eden 4 projesine ek olarak bu yıl 8 yeni projeye başlayacak. Şirket, bitireceği 12 projeden 4 yılda 10 milyar liralık hasılat bekliyor

Önder ÇELİK

Üç ailenin ortak şirketi olarak 45 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gül Şirketler Grubu, 2 yılda değeri 10 milyar lirayı bulacak 12 projeyi hayata geçirecek. Şirket, projelerden 8’ine bu yıl başlayacak. Gül Proje’nin yıllık değerlendirme toplantısında konuşan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 12 projenin yatırım değerinin 2 milyar lira olduğunu, bu rakamın 700 milyon TL’sini yaptıklarını, 2018’in sonuna kadar da 1 milyar 300 milyon lira daha yatırım yapacaklarını ifade etti. Her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeyi düşünmediklerini belirten Metin Gül, Gül Şirketler Grubu olarak aralarında ‘TEM Point’ ve ‘Seyrantepe Avangart İstanbul’un da olduğu 8 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Metin Gül “Projeler bittiğinde toplam yatırım değeri 10 milyar TL’yi bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız. Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir; Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerinde konumlandırdığımız bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak” dedi. Hayata geçirecekleri 12 projede 6 bin bağımsız bölüm olacağını söyleyen Metin Gül, bu projelerden 4 yılda 10 milyarlık satış hedeflediklerini kaydetti. 
4 MİLYAR CİRO HEDEFLİYOR
Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise, Gaziosmanpaşa’da TEM üzerinde inşa edilen ‘TEM Point’te yer alan ilk 50 dairenin peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu, Seyrantepe’de yer alan ‘Avangart İstanbul’da ise peşin alımlarda metrekare fiyatlarının 7 bin 142 TL’den alıcısını beklediğini söyledi. Aydın, Grup olarak bu yılın sonunda toplam 4 milyar lira ciro hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...