HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Vadi'nin 'Kara'sı Hakan Boyav'ın son hali şaşırttı

Düzenleyen: /
Vadi'nin 'Kara'sı Hakan Boyav'ın son hali şaşırttı
Hakan Boyav, Haber

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi'nde ‘'Kara'’ karakteriyle ekranda fırtına gibi esen ünlü oyuncu Hakan Boyav, aldığı kilolar nedeniyle tanınmaz hale geldi.

Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu bu yıl 91.kez düzenlendi. Sanat ve iş camiasından birçok ismi buluşturan geleneksel koşu da oyuncu Hakan Boyav da heyecanlı koşuyu izlemek için yer aldı. Ünlü oyuncu Hakan Boyav'ın son hali görenleri şaşırttı. Eski halinden eser kalmayan Boyav'ın aldığı kilolar gözden kaçmadı.

TAM BİR AT YARIŞI TUTTUKUNU

Küçük yaşlardan itibaren at yarışlarına ilgisi olduğunu belirten ünlü oyuncu Hakan Boyav, koşu da yer alan atları tanıttıktan sonra kendisinin de bir atını koşturmayı hedeflediğini belirtti.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Bunun yanı sıra Kurtlar Vadisi dizisinde 'Kara' karakteriyle fenomen olan oyuncu Hakan Boyav'ın eski halinden eser kalmadığı gözlendi. Aldığı fazla kilolarla dikkat çeken Boyav'ı görenler tanımakta zorlandı. Hakan Boyav, Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynayacağı 'Cingöz Recai' filminde rol alacak.

İşte Boyav'ın son hali;

Vadi'nin 'Kara'sı Hakan Boyav'ın son hali şaşırttı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...