Panathinaikos Euroleague'den çekildi

Düzenleyen:
Panathinaikos Euroleague'den çekildi

SPOR Haberleri

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Euroleague'den çekildiklerini resmen açıkladı. Çılgın başkan, Instagram'dan paylaştığı görselin yanına "Seni bitireceğiz. Kimse Panathinaikos'la oyun oynayamaz" şeklinde yazarak Euroleague yönetimini tehdit etti.

 Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Euroleague'den çekildiklerini resmen açıkladı.Yunan kulübünün başkanı Dimitris Giannakopoulos, 'Euroleague Mafia' görseliyle  takımını ligden çektiğini duyurdu.

'Kimse Panathinaikos'la oyun oynayamaz'

Çılgın başkan, Instagram'dan paylaştığı görselin yanına "Seni bitireceğiz. Kimse Panathinaikos'la oyun oynayamaz" şeklinde yazarak Euroleague yönetimini tehdit etti.

Panathinaikos, son 8 turunda Real Madrid'le eşleşmiş hatta saha avantajını da cebine koymuştu. Bu gelişme üzerine Real Madrid direkt olarak Final-Four'a kalacak.

Türk taraftara hakaretten ceza almıştı

Panathinaikos Basketbol Kulübü Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Türk sporseverlerle ilgili hakaret içeren ifadeleri nedeniyle THY Avrupa Ligi maçlarından 1 yıl boyunca men edilmiş, daha sonra ceza 5 aya düşürülmüştü...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...