İtalyanlar Kral'a kafayı taktı, seç beğen formülü

İtalyanlar Kral'a kafayı taktı, seç beğen formülü

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ı ısrarla isteyen Lazio, Galatasaray'a 'parasız takas' teklif etti. Ancak Başkan Ünal Aysal reddetti

Burak Yılmaz'ı ısrarla isteyen Lazio, Galatasaray'a 'parasız takas' teklif etti. Ancak Başkan Ünal Aysal reddetti. Serie A ekiplerinden Lazio, Burak Yılmaz'ı kafaya taktı. Golcü futbolcuyu kadrosuna katabilmek için her yolu deneyen İtalyan temsilcisi son olarak G.Saray'a ilginç bir teklifte bulundu. Başkan Ünal Aysal ile bizzat temasa geçen İtalyan kulübü, "Bize Burak Yılmaz'ı verin. Karşılığında bizim takımdan istediğiniz oyuncuyu seçin" diyerek trampa formülü önerdi. Daha önce 9 milyon euroluk teklifi kabul etmeyen Ünal Aysal, bu öneriyi de reddetti. Aysal, İtalyan yöneticilere, "Burak'ı satmaya ikna olabilmemiz için oldukça yüksek rakamlar telaffuz etmeniz gerekir" diyerek 20 milyon euro civarında bir rakama bu işin olabileceğini iletti.
LAZIO KONTENJAN AÇTI
İtalyan gazetelerinden Corriere Dello Sport ise Burak Yılmaz'la ilgili dün yeni bir haber yayınladı. Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun G.Saray'ın yıldız futbolcusunu renklerine bağlamak için girişimlerine hız verdiğini belirten gazete, Lazio'nun Avrupa Birliği pasaportu taşımayan oyuncu olması dolayısıyla Burak'ın transferinde kontenjan sıkıntısı yaşadığı ancak bu sorunun çözmesi üzerine transferde atağa kalktığı bildirildi. Nijeryalı oyuncusu Seyl Adeleke'yi İsviçre Ligi takımlarından Biel'e satan ekibin böylece Burak'a kontenjan açtığı ifade edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...