Kızgın esnaf, Adana belediyesini bastı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Kızgın esnaf, Adana belediyesini bastı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da aşırı yağmur nedeniyle iş yerlerinin zemin katının su bastığını ileri süren esnaf, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni bastı.

Kocavezir Esnaf Sarayı Esnafı, aşırı yağmurlar nedeniyle iş yerlerinin zemin katını su bastığı gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi önüne gelerek, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile görüşmek istedi. Sonrasında belediyeye girmek isteyen esnaf ve güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı. Arbedede güvenlik görevlileri ve esnaftan bazıları hafif şekilde yaralandı. Çiçek vazolarını kırıp, arama cihazlarını tahrip eden esnafı, olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis sakinleştirdi.

##tgvideo## nbsp;

Arbedenin ardından esnafları temsilen Kocavezir Esnaf Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökçe ve 2 esnaf, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kaşif Barut ile görüştü.
Görüşmenin ardından gazetecilere bir açıklama yapan Gökçe, sorunlarını daha önce de belediyeye bildirmelerine rağmen çözüme kavuşturamadıklarını savundu.
Yaklaşık 100 kişilik grup, yapılan görüşmenin ardından dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...