Abdulkadir Aydoğan kimdir? AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan Yenimahalleli mi nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Abdulkadir Aydoğan kimdir? AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan Yenimahalleli mi nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir? Abdulkadir Aydoğan kaç yaşında, nereli? Abdulkadir Aydoğan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Abdulkadir Aydoğan’ın vaatleri nedir? AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Abdulkadir Aydoğan Yenimahalleli mi, kimdir? Abdulkadir Aydoğan nereli, kaç yaşında?

ABDULKADİR AYDOĞAN KİMDİR?

1974’te Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde doğan, evli ve üç çocuk babası olan Aydoğan, Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Üniversiteyi Atatürk Üniversitesi'nde tamamlayan Aydoğan, 1992 yılından beri GİMAT'ta gıda sektöründe faaliyet göstermektedir.

Siyasi hayatına 2014’te AK PARTİ Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi olarak başlayan Aydoğan halen Yenimahalle Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdürmektedir. Aynı zamanda 2020 Yılından beri Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nı da üstlenen ve 2008-2019 yılları arasında GİMAT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Aydoğan, 2019'dan itibaren ise GİMAT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2018-2022 yıllarında ise Ankara Ticaret Borsası'nda Meclis Üyeliği görevleri yaptı.

ABDULKADİR AYDOĞAN'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında yola koyulan ve Şentepe, Yahyalar Cami, depremzedeler, İlçe başkanlığı, İvedik Caddesi, Yenifakılı ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma Derneği, Yenimahalle, Yenimahalle AK Parti İlçe Başkanlığı, Şentepe SKM gibi pek çok yerlere gidip ziyaretlerde bulunan Abdulkadir Aydoğan, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip onlarla dertleşti. Daha iyi daha bir Yenimahalle ve güzel bir yarın için çok çalışacağını herkese yardımlarda bulunacağını ve bütün sorunların çözümü için gece gündüz durmadan yola devam edeceğini dile getirmiştir. Buna istinaden Abdulkadir Aydoğan; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tensipleri,Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adaylığı görevini açıkladığında şu sözleri söylemiştir: “Hazırız,Kararlıyız,Çok Çalışacağız. Kayıp Yıllar Geride Kalıyor. Yenimahalle’de değişim Başlıyor!”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...