AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan Kimdir? Erdal Arıkan Bingöllü mü, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan Kimdir? Erdal Arıkan Bingöllü mü, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Bingöl Belediye Başkanı ve Adayı Erdal Arıkan kimdir? Erdal Arıkan kaç yaşında, nereli? Erdal Arıkan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Erdal Arıkan’ın vaatleri nedir? AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Erdal Arıkan Bingöllü mü, kimdir? Erdal Arıkan nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ BİNGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL ARIKAN KİMDİR?

1970 yılında Bingöl’de dünyaya gelen Erdal Arıkan, İlk ve Orta öğretimini Bingöl’de tamamlayarak 1998 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu.

1998-2010 yılları arasında öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2010-2018 yılları arasında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yaptı.

31 Mart 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Erdal Arıkan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ERDAL ARIKAN'IN VAATLERİ

Bingöl Belediye Başkanı olan ve belediye başkanlığına tekrardan adaylığını koyan Erdal Arıkan’ın gerçekleştireceği ve projesini başlattığı Kent Meydanı’nda çalışmaların devam edeceğini ve 500 araçlık iki katlı yeraltı otoparkının da Kent Meydanı Projesinin içinde yer alacağını ve çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve edeceğini açıklayan Arıkan, yapılacak olan bu Kent Meydanının 17 bin 500 metrekare açık alan üzerinde olacağını ve çarşı merkezinin de rahatlayacağını dille getirdi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...