Mehmet Gürel kimdir, nereli? CHP Yalova Belediye Başkan adayı Mehmet Gürel hayatı ve biyografisi || Mehmet Gürel Yalova

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mehmet Gürel kimdir, nereli? CHP Yalova Belediye Başkan adayı Mehmet Gürel hayatı ve biyografisi || Mehmet Gürel Yalova

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel kimdir? Mehmet Gürel kaç yaşında, nereli? Mehmet Gürel'in mevcut mesleği nedir, evli mi? Mehmet Gürel vaatleri nedir? CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel hayatı ve biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel kimdir? Mehmet Gürel kaç yaşında, nereli?

MEHMET GÜREL KİMDİR?

Mehmet Gürel, 1975 yılında Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. 2005-2014 yılları arasında Yalova Ticaret Odası Meclis Başkanlığı yaptı. 
İş hayatına mühendis olarak Katılım Mühendislik Ltd. Şti’de “Proje Geliştirme, Kentsel Dönüşüm ve Planlama” konularında görev alıyor.
Mehmet Gürel, aktif siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi ile başladı. Bir dönem CHP Yalova Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. 2014-2018 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi CHP meclis üyeliği görevini üstlenen Gürel  görevi süresince kent planlanması, kentsel dönüşüm projelerine imza attı. 2020 yılında CHP Yalova İl Kongresinde İl Başkanı oldu. 2023 Genel Seçimlerinde CHP Yalova ikinci sıra milletvekili adayı oldu. Mehmet Gürel, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Mehmet Gürel seçim çalışmalarına 'Yeni başkan, Yeni Yalova' sloganıyla başladı. Hedefi ise Yalovayı Türkiye'nin en yaşabilir kenti yapmak.
Mehmet Gürel, evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...