Muharrem Erkek kimdir? CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muharrem Erkek kimdir? CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP yerel seçim hazırlıklarına son hızla devam ederken Muharrem Erkek'in kim olduğu merak edildi. Arama motorlarında aratılan Muharrem Erkek kimdir? CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli? sorularının yanıtı haberimizdedir.

Yerel seçim için aday hazırlıkları devam ediyor. Türkiye'nin gündeminde yer alan yerel seçim ile ilgili ise CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı merak edildi. Peki, Muharrem Erkek kimdir? CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli?

MUHARREM ERKEK KİMDİR?

31 Ağustos 1969 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Muharrem Erkek, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 1994 yılında Çanakkale Barosunda serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 2000-2002 yıllarında Çanakkale Barosunda Yönetim Kurulunda görev aldı. 2004-2014 yılları arasında Çanakkale Belediyesinde Meclis Üyesi ve Başkanvekilliği görevleri yaptı. 

TBMM 25,26 ve 27. Dönem Çanakkale Milletvekili olan Muharrem Erkek, 2018 yılında eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. 2019 yılında genel sekreter vekili olarak görevlendirilmiştir.

VAATLERİ NEDİR?

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Muharrem Erkek seçim çalışmalarına başladı.

 Şehir gezisine çıkarak çeşitli dernekler, sendikalar ve halkla buluşan Erkek, Çanakkale’yi hep birlikte yöneteceğini belirterek ”Şimdi değişimin yüzyılı başlıyor. Her zaman söylediğimiz gibi ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’’ dedi

  

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...