Mustafa Yeşilyurt kimdir? Gelecek Partisi Samsun Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt Samsunlu mu, kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mustafa Yeşilyurt kimdir? Gelecek Partisi Samsun Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt Samsunlu mu, kaç yaşında, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Samsun Belediye Başkan adayı olan Mustafa Yeşilyurt kimdir? Mustafa Yeşilyurt Samsunlu mu, kaç yaşında, nereli? Mustafa Yeşilyurt'un hayatı ve biyografisi...

Türkiye Cumhuriyeti'nde yapılan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Samsun Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Yeşilyurt'un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Samsun Belediye Başkan adayı olan Mustafa Yeşilyurt kimdir? Mustafa Yeşilyurt Samsunlu mu, kaç yaşında, nereli?

MUSTAFA YEŞİLYURT KİMDİR?

1998 yılında Samsun İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Mustafa Yeşilyurt, 2006 Doğu Akdeniz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'ni tamamladı.

2008 Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisansı tamamladı.

2011'de milletvekili aday adaylığında bulundu.

2014 Atakum Belediye Başkan aday adaylığı

2014-2015 Atakum Belediye Encümeni

2014-2019 Atakum Belediye Meclis Üyeliği

2019 Atakum Belediye Başkan Aday adaylığı

2020 Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyeliği

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...