Oktay Aksu kimdir, aslen nereli? CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu'nun Sarıyer vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oktay Aksu kimdir, aslen nereli? CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu'nun Sarıyer vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu kimdir? Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Oktay Aksu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Oktay Aksu’nun vaatleri nedir? CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’nun hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Oktay Aksu İstanbul Sarıyerli mi, kimdir? Oktay Aksu nereli, kaç yaşında?

OKTAY AKSU KİMDİR?

Ordu'da 1966’da dünyaya gelen Mustafa Oktay Aksu, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Veteriner Hekimler Odası'nda yönetim kurulu üyeliği yapan ve farklı sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunan Aksu Ordu Ulubeyliler Derneği'nde Başkanlık ve Ordu Dernekler Federasyonu'nda Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevler üstlenmiştir. İlçe Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği gibi farklı görevler de yapan Aksu, 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili adayı olmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır.

OKTAY AKSU'NUN VAATLERİ

Seçim vaatlerini sosyal medyada paylaştığı videosunda şu sözlerle açıklamıştır: “ Sevgili Sarıyerli komşularım. 18 yıldır İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olan Sarıyer’de sizlere komşuluk yapmaktan onur duyuyorum. İlçemizde, hepimize daha iyi bir yaşam standardı oluşturmak, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu daha da güçlendirmek adına Sarıyer’de yeni bir başlangıç diyerek yola çıktık. Şeffaf, yenilikçi, çözüm odaklı, katılımcı ve çevre dostu belediyecilik anlayışımız ile beraber Sarıyer’imizde daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam inşa etmek istiyoruz. Daha  güzel bir Sarıyer için hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte başaracağız.”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat 13 Nisan 2024 14:33

Hiç bir vaatte bulunmamış mı?

Sonraki Haber Yükleniyor...