Arabasıyla 80 km takip etti ve çalınan iş makinesini kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Arabasıyla 80 km takip etti ve çalınan iş makinesini kurtardı

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

İngiltere’nin Altrincham bölgesinde inşaat şirketi sahibi Sam Daniel, son zamanlarda şirket arabalarına dadanan hırsızlardan dolayı kıymetli iş makinelerine takip cihazları yerleştirdi. Bir süre sonra Daniel’in cep telefonuna kazı makinelerinden birinin, bulunduğu yerden hareket ettiğine dair uyarı mesajı geldi.

Yeni bir hırsızlık olayına maruz kalmak istemeyen Daniel, “Baktım, araç A556’dan aşağıya doğru ilerliyordu. Hemen eve koşup arabama atladım ve peşlerine düştüm” diye konuştu. 80 kilometrelik takip sonrası iş makinesinin içinde bulunduğu kamyonu Bolton’da 17. Kavşak’ta yakalayan Daniel, polise haber verdi. Hemen polis arabaları geldi ve trafiği durdurarak kamyonda inceleme yapıp çalıntı iş makinesini buldu. Daniel, “İş makinesi hırsızlığı çok arttı. Sadece geçen sene 5 aracımızı çaldılar. Neyse ki bu sefer polisin de yardımıyla aracımıza kavuştuk” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...