Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prens Harry’den yeni suçlamalar: İngiltere’yi ırkçılık yüzünden terk ettik

Düzenleyen:
Prens Harry’den yeni suçlamalar: İngiltere’yi ırkçılık yüzünden terk ettik

DÜNYA Haberleri

Prens Harry ile eşi Meghan Markle’ın CBS televizyonunda Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'e yaptıkları açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken, Harry’den kraliyet ailesine yönelik yeni suçlamalar geldi.

HABER MERKEZİ

Prens Harry ile eşi Meghan Markle’ın CBS televizyonunda Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'e yaptıkları açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken, Harry’den kraliyet ailesine yönelik yeni suçlamalar geldi. Sussex Dükü Harry, dün akşam yayımlanmayan, bugün neşredilen video klipte, ülkeyi "büyük ölçüde ırkçılık yüzünden" terk ettiklerini ifade etti. Babaannesi Kraliçe Elizabeth’in de yardımcıları tarafından yönlendirildiğini iddia eden Harry, ülkeyi terk etmeden önce kraliçeyle görüşmek istediklerini ama çok meşgul olduğu için görüşemediklerini söyledi. Prens Harry, İngiliz basınını da bağnaz olmakla suçladı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...