Filistinlilerin evlerine çöküyorlar! Gaspçı Siyonist haydutlar

Düzenleyen:
Filistinlilerin evlerine çöküyorlar! Gaspçı Siyonist haydutlar

DÜNYA Haberleri

Kudüs'ün Şeyh Cerrah mahallesinde Filistinli aileye ait eve giren Yahudi yerleşimci "bu ev artık benim" dedi. Filistinli Müslüman ailenin bunun bir gasp olduğunu söylemesi üzerine Yahudi yerleşimci, "ben çalmasam bu evi bir başka Yahudi gasp edecek. Bunu tek yapan ben değilim. Sen bu eve giremeyeceksin" dedi.

YILMAZ BİLGEN

Türkiye gazetesinin konuştuğu Filistinli Dr. Said el Hac, olayın yaşandığı bölgede yüzlerce Filistinlinin evine bu yöntemle el konuldu. Ramazan ayı içerisinde bir cok Filistinli Müslüman aile sokakta kaldı. İsrail işgal yönetimi bu faaliyetleri teşvik ediyor. Direnen aileler polis zoruyla evinden uzaklaştırılıyor. Filistin halkı devlet destekli haydutluğun mağduru olmaya devam ediyor" diye konuştu. Said el Hac, son dönem teravih çıkışı İsrail polisinin Müslümanlara müdahale ettiği bölgenin de aynı mahalle olduğunu, Gazze'yi her Ramazan olduğu gibi kana bulayan işgal güçlerinin Kudüs'te de terör estirdiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...