Tam zamanlı çalışma annelerin kariyerini tehlikeye atıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Dış Haberler
Tam zamanlı çalışma annelerin kariyerini tehlikeye atıyor

DÜNYA Haberleri  / Dış Haberler

İngiltere’de dev sigorta şirketi Aviva’nın yönetim kurulu başkanı Amanda Blanc, şirketlerin salgındaki yavaşlamayla birlikte elemanlarını tam zamanlı olarak ofise çağırmaları halinde bundan en çok kadınların etkileneceğini ifade etti.

 Çalışan kadınlar konusundaki faaliyetlerle ilgili olarak hükumete danışmanlık yapan Blanc, bu durumun özellikle annelerin kariyerlerini kalıcı olarak tehlikeye sokacağını dile getirdi.

ELEMANLARINIZI OFİSE ÇAĞIRIRKEN İYİ DÜŞÜNÜN

Eski çalışma düzenine geri dönülemeyeceğini ifade eden Blanc, “İş yerinde tek yaptığınız, video görüşmeleri yapmak ya da rapor hazırlamaksa bunlar evden de yapılabilir. İnsanlar evden çalışmak istiyorlarsa bırakın çalışsınlar. Şirketler, elemanlarını ofise çağırırken iyi düşünmeli. Tabii ofiste sadece erkekler bulunmalı demiyorum. Bir denge kurulmalı” dedi. Blanc, örnek olmak için kendisinin de evden çalışacağını ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dış Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...