Hamas'tan İsrail'e 'karşılık veririz' tehdidi

Hamas'tan İsrail'e 'karşılık veririz' tehdidi

DÜNYA Haberleri

İşgal devleti İsrail'in ateşkes sonrası Gazze'ye saldırıları sürerken Hamas'tan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada saldırılara karılık verme tehdidinde bulunuldu.

Hamas yaptığı yazılı açıklama ile İşgalci İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara karşılık verme tehdidinde bulundu. Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, "İşgalci İsrail'in direniş mevzilerini bombalaması, asker ve komutanlarının Kudüs'ün Kılıcı operasyonu nedeniyle kötü durumda olan morallerini düzeltmek için yeni hükümetin yaptığı bir şovdur." dedi.

Berhum, "İsrail'in Filistin halkını ve direnişi hedef alan herhangi bir ahmaklığına karşılık vereceklerini" belirtti.

İSRAİL ORDUSUNDAN 'YANAN BALON' AÇIKLAMASI
İsrail ordusunun Twitter hesabından yapılan açıklamada, Gazze'ye düzenlenen saldırıların, İsrail tarafına gönderilmeye devam eden 'yanan balonlar' nedeniyle gerçekleştirildiği söylendi. Açıklamada, ordunun Hamas'ın askeri yapılarını hedef almaya devam edeceği belirtildi.

HAVA SALDIRISIYLA VURMUŞTU
İşgalci İsrail, abluka altındaki Gazze'nin kuzey bölgesindeki Beyt Lahiya'yı ve Han Yunus'u hava saldırısı ile vurmuş aynı zamanda Gazze'nin kuzeyindeki tarım arazilerini de hedef almıştı. Henüz Filistin tarafından yapılan saldırılar sonucu bir kayıp yaşanıp yaşanmadığına ilişkin açıklama yapılmadı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...