Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de ilginç maske kararı

Düzenleyen:
ABD'de ilginç maske kararı

DÜNYA Haberleri

Koronavirü dolayısıyla önemli kayıplar veren ABD'de ilginç bir karara imza atılarak, aşı olmayanların çift maske takması mecburi kılındı.

ABD’nin Philadelphia şehrinde koronavirüs vakalarının bir ayda üç kat artması üzerine tedbirler sıkılaştırıldı. Gece yarısından itibaren şehirde kapalı mekanlarda maske takılması mecburi oldu. Açık alanlarda da binin üzerindeki kalabalıklarda maske mecburi. Ayrıca tüm iş yerlerinde ya tüm elemanlar aşılı olacak ya da elemanlar maskeyle çalışacak.

YA AŞI YA ÇİFT MASKE

Belediye Başkanı Jim Kenney, “Sakinlerimizi korumak için bazı kuvvetli adımlar atmamız gerekiyordu” dedi. Şehirde nüfusun yüzde 30’unun aşılanmadığını belirten Kenney, 1 Eylül’den itibaren belediye çalışanlarının ya aşı olacağını ya da içeride çalışıyorlarsa çift maske takmak zorunda kalacaklarını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...