Maske takmayanlara uyarı: Yine iş yerlerini vurmayın!

Maske takmayanlara uyarı: Yine iş yerlerini vurmayın!

EKONOMİ Haberleri

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, ödenen onca bedele rağmen maskeye hâlâ yeterince önem verilmediğini ifade ederek “İş yerlerimiz, işletmelerimiz ve insanımız, maske takmayanların ve maskesini burnunun altına tutanların ciddi tehdidi altında” dedi.

Covid-19 salgınının gücünden hiçbir şey kaybetmediğini hatırlatan Avdagiç “Sadece bizler ona biraz daha alıştık. Ancak maalesef gördüğümüz manzaralar; maskenin, sosyal mesafeyi korumanın ikinci plana atıldığını gösteriyor. Bu konuya, tekrar kısıtlı günlere dönmemek için, üretimin kesintiye uğramaması için çok dikkat etmeliyiz. Covid-19 aşısı, ‘Maskeni niye doğru takmıyorsun?’ diyenlere ‘Ama ben aşımı oldum’ cevabını vermeleri için yapılmıyor. Maske takmamak için mi aşı olduklarını sanıyorlar, gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz. Pandemi hepimizden bir adım önde gidiyor. Ona çelme takmak, ancak aşıyla, gerçek anlamda maske takmakla, sosyal mesafeye dikkat etmekle ve hijyenle mümkün olacaktır. Salgını o zaman durdurup biz öne geçeceğiz” diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...