Selde mahsur kalınca aracının üstüne çıktı

Düzenleyen:
Selde mahsur kalınca aracının üstüne çıktı

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da kuvvetli yağışlar sonrası meydana gelen selde mahsur kalan bir adam aracının üstüne çıkarak yardım gelmesini bekledi.

Dünya; yangın, sel, kasırga gibi afetlerle ciddi iklim krizleri yaşıyor. Ülkemizinde bu kapsamda oldukça zor zamanlardan geçtiği bu dönemde Hindistan'da sele teslim oldu. Kuvvetli yağışlar sonrası oluşan sel sebebiyle bir vatandaş aracında mahsur kalınca çözümü otomobilin üstüne çıkıp yangın beklemede buldu.

1 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN KURTARILDI
Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde yer alan Baghpat'ta aşırı yağışlar sele neden oldu. Sel suları ile dolan alt geçitte aracı ile mahsur kalan bir sürücü ise aracının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, mahsur kalan adamın aracının üzerinde telefon ile yardım çağırdığı görüldü. Selin ortasında mahsur kalan adamın, 1 saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden kurtarıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...