Aşı karşıtlarının hastaneden çıkarttığı Covid hastası öldü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Aşı karşıtlarının hastaneden çıkarttığı Covid hastası öldü

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İrlanda'da aşı karşıtlarının "Covid değil, tedavi öldürecek" diyerek ikna ettiği adam hastaneden çıkarıldıktan birkaç gün sonra hayatını kaybetti.

İrlanda’nın Donegal bölgesinde Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırılan Joe McCarron (67), “aşı karşıtı” arkadaşları tarafından ikna edilerek 14 Eylül’de hastaneden çıkarıldı.

Taburcu edildikten iki gün sonra fenalaşan McCarron ambulansla yeniden Letterkenny Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. McCarron, bir haftalık tedavinin ardından kurtarılamayarak 24 Eylül’de hayatını kaybetti.

Aşı karşıtlarının hastaneden çıkarttığı Covid hastası öldüHastane, aşı karşıtı İtalyan Antonio Mureddu’nun, doktorlarla tartışıp arkadaşını hastaneden aldığı görüntüleri yayımladı.

"DOKTORLAR SENİ ÖLDÜRECEK"

Restoran sahibi Mureddu'nun, görüntülerde McCarron’a, “Burada kalırsan bu kahrolası doktorlar seni öldürecek” dediği duyuluyor.

Twitter’da yayınlanan görüntülerde doktorlar, seçimin kendisinde olduğunu, hastanın hastanede kalması gerektiğini, eve götürülürse hayatını kaybedeceğini ifade ediyor ama Mureddu uyarılara kulak asmıyor. 

Aşı karşıtlarının hastaneden çıkarttığı Covid hastası öldüGörüntülerde hastaneden çıkmaya hazırlanan McCarron'a bir doktoru'un eğilerek 'Sahip olduğun çok zor bir hastalık ve sana yalan söylemiyorum, ölebilirsin, ama bu hastanede bir şansın olabilir' dediği duyuluyor.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...