Çaresizliğin fotoğrafı Ukrayna’da çekildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çaresizliğin fotoğrafı Ukrayna’da çekildi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in yakınlarındaki Gostomel kentinde Ukraynalılar, Rusya’nın hava saldırılarından korunmak için bahçelerine “çocuklar var” yazdı.

Rusya-Ukrayna savaşında 52. güne girilirken gerilim gittikçe tırmanıyor. Birleşmiş Milletler tarafından açıklanan veriler göre savaşından başlangıcından bu yana bin 900 sivil yaşamını kaybetti. Milyonlarca Ukraynalı vatandaş ülkesini terk etti.  Ukrayna’nın başkenti Kiev, Rusya saldırılarından en çok etkilenen kentlerden biri oldu.

"ÇOCUKLAR VAR"

Kiev belediye başkanı şehrin vurulduğunu açıkladı. Saldırılar şiddetini arttırırken Gostomel’de birçok ev kullanılamaz hale geldi. Savaşın ağır izlerini taşıtan şehirde bir aile Rusya’nın saldırılarına karşı evin bahçesine mermer kullanarak  “çocuklar var” yazdı. Ailenin savaşa karşı çaresizliğini gösteren yazı dron ile görüntülendi. Büyük bir sitenin içerisinde yer alan evin çevresindeki birçok yapının hasar aldığı görülürken, yazının bulunduğu evde hasar bulunmaması dikkat çekti.

Çaresizliğin fotoğrafı Ukrayna’da çekildi

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...