Elon Musk'ın İstanbul'un fethi paylaşımı sosyal medyada viral oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk'ın İstanbul'un fethi paylaşımı sosyal medyada viral oldu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Milyarder iş insanı Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'da günlük hayatından çeşitli konulardaki görüşlerine kadar binlerce paylaşım yapıyor. Sık sık esprili paylaşımlar da yapan Musk, son olarak İstanbul'un fethine ilişkin bir görsel yayınladı.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk, şu anda dünyanın en zengin insanı konumunda. Güney Afrika ve Kanada kökenli iş insanı, işiyle olduğu kadar özel hayatı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Kendine has esprili bir dili olan Musk'ın Twitter'daki paylaşımları on binlerce beğeni alıyor. Yeni bir paylaşımla yine viral olmayı başardı. 

Elon Musk'ın İstanbul'un fethi paylaşımı sosyal medyada viral oldu

Elon Musk, 1453 yılında gerçekleşen İstanbul'un fethine ilişkin esprili bir paylaşım yaptı ve İstanbul'un Fatih Sultan Mehmed tarafından fethedilmesine atıfta bulundu.

paylaştığı görselde, son Roma imparatoru XI. Konstantinos Paleologos yatakta uzanıyor ve uyumak üzereyken, "Kapıyı kilitledim mi?" şeklinde kendine bir soru sorarak düşüncelere dalıyor. Söz konusu paylaşımın üzerinden 12 saat bile geçmeden 250 binden fazla beğeni aldı.

98 milyondan fazla takipçisi bulunan Musk'a, paylaşımı sonrası onlarca Türk'ten yorum geldi. Türkler, Musk'ın yayınladığı görseli beğenirken, Hristiyan dünyasından ise tepkiler gecikmedi. Paylaşımın altındaki yorumlara bakıldığında, özellikle Yunanların 'Yunanca' tweetlerle Musk'a tepki gösterdiği görülüyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...