ABD Başkanı Biden, Putin'e küfür etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ABD Başkanı Biden, Putin'e küfür etti

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD Başkanı Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'e küfür etti. Biden, ""Hâlâ manyak o.... çocuğu Putin gibiler yüzünden nükleer savaş tehdidi gündemde ancak insanlığın en acil ve en son gündemi iklim krizi" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco'da düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Burada konuşan Biden, 'nükleer tehdidinin hâlâ gündemde olduğunu" belirterek, insanlık için en büyük tehdidin ise iklim krizi olduğunu söyledi.

Biden, Putin'e küfür ederek, "Hâlâ manyak o.... çocuğu Putin gibiler yüzünden nükleer savaş tehdidi gündemde ancak insanlığın en acil ve en son gündemi iklim krizi" dedi.

DAHA ÖNCE DE 'KATİL' DEMİŞTİ

Biden, 2021 yılında verdiği bir söyleşide Putin için "Katil" demişti. Joe Biden, Putin'in bir katil olduğunu düşünüp düşünmediği sorusuna "Düşünüyorum" cevabını vermişti.

Putin, "katil" suçlamasına verdiği cevapta, "Sağlıklı olsun. Ona sıhhat diliyorum. Şaka yapmıyorum, kinaye yapmadan söylüyorum bunu" demişti.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...