Biden'dan bir gaf daha: Putin Irak'taki savaşı kaybediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Biden'dan bir gaf daha: Putin Irak'taki savaşı kaybediyor

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Irak'taki savaşı kaybettiğini" söyledi. 'Ukrayna' yerine yanlışlıkla ABD'nin işgal ettiği ülkenin adını söyleyen Biden, gaflarına bir yenisi daha eklemiş oldu.

ABD tarihinin en yaşlı başkanı olmasıyla dikkat çeken Joe Biden, gaflarıyla gündem olmaya devam ediyor. Beyaz Saray'da ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ve burada Rusya-Wagner gerilimine değinen Biden, dikkat çeken ifadeler kullandı.

UKRAYNA İLE IRAK'I KARIŞTIRDI

TRT Haber'in haberine göre; "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin güçsüzlüeşti mi?"şeklindeki soruya cevap veren Biden, "O (Putin) Irak'ta savaşı kaybediyor, evinde savaşı kaybediyor" dedi. 

Biden'ın, petrol rezervleri içini işgal ettikleri Irak'ı, Ukrayna ile karıştırması gündem oldu. ABD Başkanının daha önce de ülkeleri karıştırdığı, siyasetçilerin ismini yanlış söylediği olmuştu.

YÜZÜNDEKİ İZ DİKKAT ÇEKTİ

Biden’ın yüzüne dikkatle bakan gazetecilerin gözünden ise bir ayrıntı kaçmadı. Biden’ın her iki yanağında da dikdörtgen şekiller vardı. Sebebine dair sorular sosyal medyada gündem olunca Beyaz Saray’dan açıklama gecikmedi.

Biden’ın 2008’den bu yana uyku apnesi olduğu ve 'sürekli pozitif hava yolu basıncı' makinesi kullandığı açıklandı. İsmi açıklanmayan bir yetkili de Biden’ın cihazı uyku kalitesini artırmak için son haftalarda kullanmaya başladığını söyledi. (Kaynak: TRT Haber)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...