Biden'dan yeni gaf: Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Biden'dan yeni gaf: Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden, gaflarına bir yenisini ekledi. Biden, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) zirvesinde yaptığı konuşmada ev sahibi ülke Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı.

ABD Başkanı Joe Biden, gaflarına bir yenisini ekledi. Biden, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) zirvesinde yaptığı konuşmada ev sahibi ülke Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı. ABD Başkanı Joe Biden, sık sık gafları ile gündeme geliyor. Bu kez ise 2 ülkenin adını karıştırdı. Evening Standard gazetesinin haberine göre, Biden, Kamboçya'nın başkenti Phnom Penh'teki ASEAN zirvesinde katılımcı ülkelere hitap etti.

‘‘KOLOMBİYA’YA’ TEŞEKKÜR ETTİ’

Konuşmasında ev sahibi Kamboçya'ya teşekkür etmek isteyen Biden, yanlışlıkla bu ülkeye "Kolombiya" dedi.
Biden, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Artık Kamboçya'da tekrar bir araya geldiğimize göre, halihazırda kaydettiğimizden daha güçlü ilerlemeler kaydetmeyi dört gözle bekliyorum. Kolombiya'nın ASEAN başkanlığındaki liderliği ve hepimizi ağırladığı için başbakana teşekkür etmek istiyorum ve ayrıca Endonezya'nın bu yıl yaptığı tüm çalışmalarda yer alacağımızı onaylamak istiyorum."

*Haberin görseli (Arşiv) Associated Press tarafından servis edilmiştir.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...