Bir hatayla milyoner oldu! Ev satın almak istemişti, artık mahallesi var

Düzenleyen:
Bir hatayla milyoner oldu! Ev satın almak istemişti, artık mahallesi var

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Nevada eyaletinde ev satın almak için işlem yapan kadın, şirketin yaptığı bir harf hatası nedeniyle 84 mülkten oluşan mahallenin sahibi oldu. Bir anda milyoner olan kadın durum karşısında şoke olurken, konuyla ilgili düzeltmenin yapılması bekleniyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ev satın almak isteyen bir kadının başına gelenler 'yok artık' dedirtti. Nevada eyaletinden 594 bin 481 dolar karşılığında ev satın alan bir kadın, evi satan şirket tarafından yapılan harf hatası nedeniyle bir anda 84 mülklük mahallenin sahibi oldu...

Nevada eyaletinde bulunan bir evi beğenen kadın, bu evle ilgili pazarlık yaptıktan sonra 594 bin 481 dolar ödemeyi kabul etti. Sonrasında ise banka aracılığıyla parayı ev sahibine gönderdi.

Fakat evi satan şirketin devlete gönderdiği evraklarda yaptığı karışıklık, akıl almaz bir hataya neden oldu.

MAHALLEDEKİ TÜM EVLER KADININ ÜZERİNE GEÇTİ

Şirket çalışanları, tek bir evin satışının gerçekleştirildiği yönündeki yazılı metinde mahalledeki blokların kodlarıyla ilgili hata yapınca, tüm evler kadının üzerine geçirildi. Kadın ise başına gelenleri kendi ismiyle araştırma yapınca anladı.

DÜZELTİLMESİ BEKLENİYOR

Bir anda 84 mülklük mahallenin sahibi olan kadın, çok şaşırdığını dile getirdi. Yetkililerin durumdan haberdar olmasının ardından konuyla ilgili düzeltmelerin yapılacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...