Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Prag'daki açıklamaları dünyanın gündeminde

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Prag'daki açıklamaları dünyanın gündeminde

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'ndeki açıklamaları dünyada büyük yankı uyandırdı. ABD, Almanya ve Fransa basınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'a yönelik açıklamaları öne çıkarıldı. Rus medyasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl sevkiyatına ilişkin sözlerine yer verilirken, Azerbaycan basını da Ermenistan çağrısını manşete çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın, Avrupa Siyasi Topluluğu zirvesi için gittiği Prag`da yaptığı açıklamalar, uluslararası manşetlere taşındı.

Fransız Liberation gazetesi "Erdoğan Yunanları terletiyor." ifadesine yer verdi.

Le Figaro gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın "Hanımlar anlaşıyor biz anlaşamıyoruz" sözünü manşetten verdi.

 

"SENİ DE TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATINA ALALIM"

Le Figaro gazetesinde, Erdoğan`ın Fransız mevkidaşı ile ayak üstü görüşmesi sırasında çekilen fotoğraf yer aldı. Liderlerin eşlerinin ise, daha önce düzenlenen uluslararası zirvelerde de yakın ilişki içinde oldukları hatırlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Fransız mevkidaşına "Macron, seni de Türk Devletleri Teşkilatına alalım." dediği aktarıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...