Fransa'da eş zamanlı 2 saldırı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa'da eş zamanlı 2 saldırı: Çok sayıda yaralı var

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberleri: Fransa'nın iki bölgesinde silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen saldırı sonrası 5 kişi yaralandı. Saldırıların uyuşturucu ticaretiyle bağlantılı olabileceği tahmin ediliyor.

Fransa'nın Villerupt ve Audun-le-Tiche kentlerinde gerçekleşen silahlı saldırılar sonucu 5 kişi yaralandı. Fransız basınında yer alan habere göre, önce Villerupt kentinde silahlı bir kişinin, park halindeki araçların içindeki gençlere ateş açtı.

Saldırı sonucu 3'ü ağır toplam 4 kişi yaralandı. Saldırgan arabayla olay yerinden kaçtı. Villerupt kentine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Audun-le-Tiche kentinde de bir kişi daha silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Yaralılar farklı hastanelere kaldırılırken, bu saldırıların uyuşturucu ticaretiyle bağlantılı olabileceği düşünülüyor. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...