Gazze'de vahim tablo! Son 24 saatte '16 katliam'... İsrail'in saldırılarında can kaybı 30 bin 228'e çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları devam ediyor. Saldırılarda can kaybı sayısı 30 bin 228'e çıktı. Toplam yaralı sayısı ise 71 bin 377'ye ulaştı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin son 24 saatte '16 katliam' gerçekleştirdiğini ifade etti.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 147 gündür sürdürdüğü saldırılarında hayatını kaybeden ve yaralananlara ilişkin açıklama yaptı. 

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 193 Filistinliyi daha öldürdüğü kaydedilen açıklamada, Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısının 30 bin 228'e yükseldiği aktarıldı.

Açıklamada, son saldırılarda İsrail güçlerinin 920 Filistinliyi daha yaraladığı ve Gazze Şeridi'nde toplam yaralı sayısının 71 bin 377'ye ulaştığı bildirildi.

SON 24 SAATTE '16 KATLİAM'

İsrail güçlerinin son 24 saatte "16 katliam" gerçekleştirdiği ifade edilen açıklamada, halen enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...