Meral Akşener'in prensiydi! Ümit Dikbayır CHP'ye katıldı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meral Akşener'in prensiydi! Ümit Dikbayır CHP'ye katıldı
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz dönemde İyi Parti'den ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Ümit Dikbayır, bugün CHP'ye geçti. Dikbayır'ın rozetini Özgür Özel taktı.

2023 yılında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in disipline sevkini istediği Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partisinden ihraç edilmişti.

Meral Akşener'in prensiydi! Ümit Dikbayır bugün yeni partisinin rozetini takacak - 1. Resim

Bağımsız vekil olan Dikbayır'ın bugün CHP'ye katılacağı iddia edilmişti. Dikbayır'ın sosyal medya hesabından CHP'li Adnan Beker ve Cemal Enginyurt'la olan fotoğrafına "Sizinle birlikte yol yürümek benim için onurdur" yazması da CHP'ye geçeceği iddialarını kesinleştirmişti.

Meral Akşener'in prensiydi! Ümit Dikbayır CHP'ye katıldı - 2. Resim

ROZETİNİ ÖZEL TAKTI

Dikbayır bugün CHP grup toplantısına katıldı. CHP lideri Özel Dikbayır'a rozetini taktı.

Meral Akşener'in prensiydi! Ümit Dikbayır CHP'ye katıldı - 3. Resim

ÖZEL'İ ZİYARET ETTİ

Öte yandan Beker de Dikbayır ile Özgür Özel'i ziyaret ettiklerini belirten bir paylaşım yapıp şunları yazdı:

"CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i, Sakarya Milletvekili kıymetli kardeşim Sayın Ümit Dikbayır ile birlikte ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği ve değerli sohbeti için kendisine teşekkür ediyor, ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...