İran'da bombalı saldırı şüphesi: 4 yabancı gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İran'da bombalı saldırı şüphesi: 4 yabancı gözaltına alındı

DÜNYA Haberleri

Tahran yönetimi, uyruklarını belirtmediği 4 yabancıdan; üç kilogram patlayıcı paket, yarım kilogram çivi ve bir uzaktan kumanda ele geçirildiğini duyurdu.

İran'da bomba şüphelisi 4 kişi yakalandı. Yapılan açıklamada, kişilerin yabancı uyrukluğu olduğu ve şahısların üç kilogram patlayıcıyla yakalandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İran'ın Elburz eyaletine bağlı Heştgerd kentinde "bombalı saldırı planladıkları" şüphesiyle yabancı uyruklu 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İran'ın resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, dün Heştgerd kentinde yüksek gerilim hattı ve gaz istasyonunun bulunduğu alanda bombalı bir paket tespit edildi.

Tespit edilen bombalı paket, bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi.

Olayla ilgili 4 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı. Uyrukları belirtilmeyen şahısların üzerinden 3 kilogram patlayıcı paket, yarım kilogram çivi ve bir uzaktan kumanda ele geçirildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...