Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İsrail Uluslararası Adalet Divanı'nın uyarısına rağmen Refah'ı vurdu

İsrail Uluslararası Adalet Divanı'nın uyarısına rağmen Refah'ı vurdu
Fotoğraf Başlığı Israil Uluslararasi Adalet Divani'nin uyarisina ragmen Refah'i vurdu

İsrail, Gazze ve Refah'taki soykırımına Uluslararası Adalet Divanı'nın tepkisine rağmen devam ediyor. İsrail ordusu, Refah'ın orta ve doğusundaki mahalleleri hava ve topçu saldırılarıyla hedef aldı ve özellikle doğu bölgelerine aydınlatma bombaları attı.

Kaydet
a- | +A

Uluslararası Adalet Divanı, (UAD) dün İsrail hakkında Refah kentindeki saldırılarını durdurma kararı almasına rağmen İsrail saldırılarını artırarak sürdürüyor.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre İsrail ordusu, kara saldırısını genişleterek askeri araçlarla şehir merkezinin güneyindeki Yebna Kampı'ndaki "El-Abd Cebr" bölgesine doğru ilerledi.

İsrail ordusu, Refah'ın orta ve doğusundaki mahalleleri hava ve topçu saldırılarıyla hedef aldı ve özellikle doğu bölgelerine aydınlatma bombaları attı.

İsrail savaş uçakları da Refah'ın merkezindeki Şabura Kampı'na şiddetli hava saldırıları düzenleyerek, kamptaki çok sayıda ev, yol ve altyapıyı tahrip etti.

Ordu ayrıca, Refah'ın doğusundaki Şevke beldesinde Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) ait bir okulu da havaya uçurdu.

BAKMADAN GEÇME
İsrail kana doymuyor! Gazze yoğun bombardıman altında, en az 20 şehit
HABER

İsrail kana doymuyor! Gazze yoğun bombardıman altında, en az 20 şehit

İsrail, Gazze
HABER

İsrail, Gazze'nin kuzeyine düzenlediği saldırılarda 20 Filistinliyi öldürdü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.