İsrail'den Filistin'e mali yaptırım!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İsrail'den Filistin'e mali yaptırım!

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tel Aviv yönetimi, Filistin'in fonlarını donduracağını açıkladı. İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, bu konuda talimat verdiğini duyurdu.

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich’in Maliye Bakanlığı’na Filistin yönetiminin fonlarının dondurulması talimatı verdiği açıklandı.

İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırarak sürdürürken bir yandan da Filistin yönetimini maddi yaptırım uygulamaya çalışıyor.

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich’in, Hamas’ı desteklediği gerekçesiyle Filistin yönetiminin fonlarının dondurulması talimatı verdiği açıklandı.

Aynı zamanda, Bakanlar Kurulu’na seslenen Smotrich’in Filistin yönetimine fonların transfer edilmesine yönelik politikasını da gözden geçirmesi uyarısında bulunduğu aktarıldı.

Smotrich’in İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya bir mektup göndererek, “Maliye Bakanlığına, Filistin yönetimine bu ay ödemelerin durdurulması konusunda verdiğim talimat konusunda sizi bilgilendirmek isterim” dediği kaydedildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...