Los Angeles’ta evsiz istilası: Sokaklarda kamp kurdular

Düzenleyen:
Los Angeles’ta evsiz istilası: Sokaklarda kamp kurdular

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Los Angeles şehrinde daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler artık diğer bölgelere de yayıldı. Evsizler, adeta sokakları istila etti.

Los Angeles'da evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görüldü. 50 kadar kişi çadırlarda yaşarken üçüncü dünya ülkelerindekileri
andıran görüntüler oluştu. Manzara kirliliğinin yanı sıra insanların dışkı, idrar ve çöpleri rezil bir ortam oluşturuyor.

Los Angeles’ta evsiz istilası: Sokaklarda kamp kurdularYetkililer evsizleri bölgeden uzakalaşmaya ikna edemiyor.

AKTÖR JAMES WOODS'TAN 'EVSİZLER' TEPKİSİ
Bölge sakinleri ve işletmeler, görüntünün Los Angeles’a yakışmadığını belirterek duruma tepki gösterdi. Bir dişçi, hastasının manzarayı görüp muhitten taşındığını belirtirken aktör James Woods da bir tweet atarak tepkisini dile getirdi.  Belediye yetkilileri ise aylardır evsizlere barınacakları yerler ayarlamaya çalıştıklarını ama onları bölgeden ayrılmaya ikna edemediklerini ifade ettiler. Washington DC’de belediye, içinde evsiz varken buldozerle çadırı kaldırmış, yaralanan adam hastaneye kaldırılmıştı.

Los Angeles’ta evsiz istilası: Sokaklarda kamp kurdularEvsiz barakaları, caddeleri sarmış durumda.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...