Yeniden Refah’ta milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı

Editör:
- Güncelleme:
Yeniden Refah’ta milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı
POLİTİKA Haberleri

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylıkları başvuru süresi yoğunluk nedeniyle 21 Mart salı gününe uzatıldı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinden sonra, siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor.

Seçime ilk kez katılacak Yeniden Refah Partisi’nde, daha önce 17 Mart Cuma günü olarak açıklanan milletvekili aday adaylığı son başvuru tarihinin, yoğunluk nedeniyle 21 Mart salı günü saat 17.00’ye uzatıldığı bildirildi.

“ÖZELLİKLE GENÇLERİMİZDE YOĞUN BİR TALEP VAR"

Genel Merkezde oluşturulan adaylık başvuru merkezinde süreçle ile ilgili konuşan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Nureddin Gül, “Milletvekili aday adaylığı başvuru alma sürecini yoğun bir tempoyla sürdürüyoruz. Özellikle gençlerimizden yoğun bir talep var. Kurulduğumuz günden beri halkımızın partimize gösterdiği teveccühün bir tezahürü bu. Gerek il başkanlıklarımızda gerekse genel merkezimizde çok yoğun bir şekilde aday adaylığı başvuruları yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

DEPREMZEDE VE ENGELLİLERDEN ÜCRET TALEP EDİLMİYOR

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylığı başvurularına yönelik çalışmalar parti genel merkezinde ve İl Başkanlıklarında gerçekleştiriliyor.

Yeniden Refah Partisi depremzede ve engellilerden, aday adaylığı için herhangi bir başvuru ücreti talep etmez iken, 7 bin 500 lira olan başvuru ücreti gençler ve kadınlar için 5 bin lira olarak tahsil ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...