Herkes hareketsiz kaldı, kameraman bile yere yattı! Maçta büyük panik: O anlar kamerada

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Futbol, Tanzanya, Arılar, Panik, Haber
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tanzanya liginde oynanan bir maçta sahayı arılar bastı. Bu sıra dışı durum karşısında büyük panik yaşayan futbolcular, hakemler, yedek kulübesinde bulunanlar, hatta müsabakada görevli kameraman; yere yatıp hareketsiz kalarak, arılardan korunmaya çalıştı.

Afrika bölgesinde sık rastlanan arı saldırıları bu kez futbolu hedef aldı.Tanzanya profesyonel liginde oynanan bir karşılaşmadasahayı arılar bastı.

Herkes hareketsiz kaldı, kameraman bile yere yattı! Maçta büyük panik: O anlar kamerada - 1. Resim


HERKES YERE YATTI

Maçoynandığı sırada arı saldırısına maruz kalan futbolcular,çareyiyere yatıp hareketsiz kalmakta buldu. Sadece oyuncular değil, yedek kulübesinde bulunanlar ve saha kenarındaki görevliler de arılardan korunmak aynı yöntemi tercih etti.

Herkes hareketsiz kaldı, kameraman bile yere yattı! Maçta büyük panik: O anlar kamerada - 2. Resim


KAMERAMAN ÇEKİME DEVAM EDEMEDİ

Arı salsırısı sonrası stadyumda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bazı futbolcular, tribünün alt bölümüne sığınırken, karşılaşmayıçeken kameraman da arılardan nasibini aldı.

Herkes hareketsiz kaldı, kameraman bile yere yattı! Maçta büyük panik: O anlar kamerada - 3. Resim


HERKES PANİK YAŞADI

Taraftarlar kısa süreli panik yaşarken, ciddi bir yaralanma meydana gelmedi. Birkaç dakika boyuncasüren arı saldırısı sonrası maç kaldığı yerden devam etti.

Herkes hareketsiz kaldı, kameraman bile yere yattı! Maçta büyük panik: O anlar kamerada - 4. Resim


 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...