Venezuela, Ankara’daki terör saldırısını kınadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Venezuela, Ankara’daki terör saldırısını kınadı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Güney Amerika ülkesi dün Ankara’da terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği bombalı eylemi kınadı ve Türkiye’ye dayanışma mesajı gönderdi.

Dün terör örgütü PKK başkent Ankara’da sansasyonel bir eylem yapmaya kalkıştı. 2 örgüt mensubu sabah saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde bulundu. Saldırganlardan biri güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi, diğeri yakalanacağını anlayınca kendisini patladı.

Olayın yankıları sürerken tüm dünyadan terör saldırısına tepkiler yükseldi. 

VENEZUELA SALDIYI KINADI

Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle Türkiye ile dayanışma mesajı paylaştı.

Bakan Gil, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör saldırısını kınadıklarını ve Türkiye ile dayanışma içerisinde olduklarını bildirdi.

Gil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Venezuela, Ankara'daki İçişleri Bakanlığı yakınında gerçekleştirilen terör saldırısını kınıyor. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne ve halkına tümüyle dayanışmamızı sunuyoruz. Yetkililerin terörle mücadelede, vatandaşların güvenliği ve refahının korunması uğruna gösterdiği çabayı takdir ediyoruz."

Venezuela, Ankara’daki terör saldırısını kınadı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...