Falcao'nun yerine o geliyor

- Güncelleme:
Falcao'nun yerine o geliyor

FUTBOL Haberleri

Radamel Falcao'yu Monaco'ya kaptıran Atletico Madrid, Bayern Münihli yıldızın peşine düştü.

Marca gazetesi, 28 yaşındaki futbolcunun menajerinin transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Madrid'e uçacağını iddia ederken, Fiorentina ve Juventus'un da takibi altında olan Alman yıldızın kesin olarak Bayern'den ayrılacağı belirtildi.
Sezonu 3 kupayla kapatarak tarih yazan Bayern'de forvet hattındaki yerini Mario Mandzukic'e kaptıran Alman golcü, Bundesliga'da sadece 9 maçta ilk 11'de sahaya çıkabilmişti.
Toplamda ise 32 resmi maçta görev alan ve 19 gol atıp 4 asist yapan Mario Gomez, yeni sezonda başka bir takımın formasını giymeye hazırlanıyor.
2010-2011 sezonunda 28 golle Bundesliga gol kralı olan Mario Gomez, 2011-2012 sezonunda ise forma giydiği 52 resmi maçta toplam 41 kez fileleri havalandırarak yine müthiş bir performans sergilemişti.
Kulübüyle 2016 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunan Mario Gomez, 2009 yazında Stuttgart'tan 35 Milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih renklerine bağlanmıştı. Gomez, Stuttgart ve Bayern'de toplam 236 lig maçına çıkmış ve 138 gol atıp 37 de asist yapmıştı.
Tecrübeli futbolcu, Almanya Milli takım formasını ise 58 defa terletip 25 kez fileleri havalandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...