ÖSYM Başkanı Aygün'den YKS açıklaması: Başarıyla tamamlanmıştır

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ÖSYM Başkanı Aygün'den YKS açıklaması: Başarıyla tamamlanmıştır

EĞİTİM Haberleri  / AA

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, milyonlarca öğrencinin girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) başarıyla tamamlandığını duyurdu.

Milyonlarca üniversite adayı genç bir sene boyunca emek verdi, çalıştı çabaladı ve beklenen gün geldi çattı. Bazı öğrenciler sınav giriş yerlerine erkenden geldi ve beklemey başladı, bazıları ise kimliğini unuttu, geç kaldı derken sınava yetişemedi ve giremedi. Derken heyecanla girilen sınavın oturumları başarılı bir şekidle tamamlandı. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabından sınavla ilgili açıklama yaptı. Aygün paylaşımında şu ifadelere yer vedi:

"2022-YKS'nin ilk aşaması olan TYT oturumu tüm sınav merkezlerimizde başarıyla tamamlanmıştır. Bu oturumda görev alan tüm görevlilerimize teşekkür ederim."

POLİSLER ÖĞRENCİLER İÇİN SEFERBER OLDU

Sınava yetişmek için koşturan öğrencilerin yardımına polisler koştu. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı yunus ve devriye ekipleri bugün yapılan YKS sınavında öğrencileri yetiştirmek için adeta seferber oldu. Ekipler, sınava geç kalan ve kimliğini unutan 11 öğrenciyi evlerine getirip, tekrar sınav merkezlerine bıraktı. Emniyet güçlülerinin bu anlamlı hareket ise öğrencilerin ailelerinden büyük takdir topladı.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...