Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan 'hakkaniyet' çağrısı: İlk 2 gün çok zordu, kim olursan ol

Editör:
- Güncelleme:
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan 'hakkaniyet' çağrısı:  İlk 2 gün çok zordu, kim olursan ol
GÜNDEM Haberleri

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremin vahametine ilişkin dikkat çeken sözler söyledi. Savaş, "İlk 2 gün çok zordu. Kim olursan ol, çok büyük devlet ol, çok büyük organizasyonun olsun." diye konuştu.

Kahramamaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altına alan yıkıcı deprem, binlerce canı hayattan kopardı. 'Asrın felaketinden' en çok etkilenne illerin başında gelen Hatay'ın Belediye Başkanı Lütfü Savaş, faciaya ilişkin sarsıcı değerlendirmeler yaptı. İlk iki günün çok zor olduğunu söyleyen Savaş, eleştiri yapanlara hakkaniyet çağrısında bulundu.

"HAKİKATEN ÇOK ZORDU"

Cüney Özdemir'e konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş şu sözleri sarf etti:

"Bu kadar büyük depremde, 10 tane ilde ilk 2 gün çok zordu. Kim olursan ol, çok büyük devlet ol, çok büyük organizasyonun olsun. Bir şeyi eleştirirken hakkaniyetli olmak lazım, bilimsel çerçeveden çıkmamak lazım. Hakikaten çok zordu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...